perjantai 19. marraskuuta 2021

Lapsen oikeuksien viikko

Tällä viikolla vietimme lapsen oikeuksien viikkoa. Teemaviikon aikana Tiuku-hahmo on opettanut meille monia tärkeitä asioita lähettämiensä kirjeiden välityksellä. Maanantaina tutustuimme Tiukuun ja pohdimme yhdessä asioita, joissa olemme taitavia ja joista pidämme. Tiistaina vuorossa oli vesileikkejä sekä lapsen oikeuksien laulun kuuntelua sekä mukana tanssimista. Alkuviikosta ennätimme myös valmistelemaan jouluisia askarteluja.Keskiviikon ohjelmanumerona kuulimme mm. ystävyydestä ja huolenpidosta kertovan tarinan siilin ja oravan esittämänä.


Torstaina jumppasalissa odotti iloinen yllätys kun välineet ja toiminnan saikin valita itse. Ajoon lähtikin liuta ajoneuvoja sekä myös pehmoleluja. Myös pallot ja muut liikuntavälineet olivat suosittuja. Taustamusiikkina soi lasten toiveesta muumit.Perjantaina koko Röllin väki juhlisti Lapsen oikeuksien päivää/viikkoa yhteisellä ilohetkellä ulkona. Joka ryhmän suosikkilaulut laulettiin ja leikittiin yhdessä.
Marraskuinen sää on tarjonnut hyvät puitteet ulkona ajeluun. 

Viikon aikana kotileikki on ollut suosittua puuhaa ja vaihtelevat kattaukset ovat olleet esillä aamusta iltaan. Välillä täytyi tietenkin käydä mm. hotellissa tai retkellä. Tässä kuvassa ollaan menossa Ristiinaan ostamaan uusia housuja. 😊 Mukavaa viikonloppua!