perjantai 17. joulukuuta 2021

Viikko Jouluaattoon

Tämän viikon aloitimme viettämällä Lucian päivää. Jokainen lapsi sai musiikin soidessa kävellä kaverin kanssa kulkueena kynttilä kädessä.Tiistaina vuorossa oli vesileikit joulumusiikin tahdissa. Riemua riitti tälläkin kertaa! Ennätimme myös leikkimään tonttuleikkejä ja laulamaan tuttuja joululauluja.

Keskiviikko täyttyi piparintuoksusta ruskometsäläisten päästessä leipomispuuhiin. Nopeita olivat leipurit.😁 Ja kyllähän taikinaa piti lopuksi hieman maistaakin.Torstaina joulutonttu oli jättänyt meille joulupostilaatikon sekä kasan joulukortteja. Ihastelimme yhdessä korttien kuvia ja harjoittelimme kortin laittamista postilaatikkoon. Korteilla leikimme vielä ennen joulua uudelleen.Perjantaina pääsimme joulun tunnelmaan esikoululaisten esittämien joululaulujen/joulukuvaelman kautta. Herkuttelimme myös jouluaterian, josta suuri kiitos keittiölle!Viikon aikana teimme paljon palapelejä yhdessä ja joulukirjatkin luimme moneen kertaan.
Nyt haluamme esittää lämpimän kiitoksen kuluneesta syyskaudesta ja yhteistyöstä  ihan jokaisen perheen kanssa! Vietetään rentouttava joululoma kukin omaan tahtiimme ja palataan koko joukolla arkeen tammikuun puolella. Kiitos! Hyvää Joulua ja onnea uudelle vuodelle 2022!

Sanna, Sinikka ja Matleena