perjantai 14. tammikuuta 2022

Viikon varrelta

Alkuviikon pakkasten johdosta vietimme pari sisäpäivää, jolloin aikaa jäi oikein hyvin pitkäkestoisille leikeille. Kotileikissä onkin viikon varrella vietetty suurperheen arkea. Leikkikeittiössä on valmistunut herkullisia annoksia, pyykkiä on laitettu kuivumaan, puhelimet ovat soineet ja vauvat ovat saaneet hyvää hoitoa. Välillä kassitkin on pakattu ja lähdetty yhdessä matkalle. Maanantaina juhlistimme 2-vuotiasta ja tiistai vierähti vesileikkien parissa ja saunoen. Myös talvisia värityskuvia ennätimme värittää.

Keskiviikkona lapset saivat maalata oman villasukan tai lapasen. Käytimme työssä maalarinteippiä, jonka alta paljastui maalaamisen jälkeen valkoiset raidat. Maalarit olivat onnellisia, kun väriä sai vaihtaa aina kun halusi. 😊
Torstaina jumppasalissa oli vauhtia, kun juoksemaan pääsi oman leikki-lumipallon kanssa. Lumipallojumpassa kertasimme kehonosia ja harjoittelimme koordinaatiota kun lumipallolla täytyi koskettaa jotakin kehonosaa. Välillä lumipallosade yllätti, jolloin olikin kiire kerätä pallot takaisin ämpäriin. Leikimme myös lumiukkoja liikuntalaulun tahdissa. Perjantaina vietimme leikkipäivää, luimme kirjoja ja rapsuttelimme yhdessä teipatun junaradan jäänteitä lattiasta sekä laitoimme leikkipisteiden uudistamista alulle. Leikkien uudistamista jatkamme ensi viikolla. Mukavaa viikonloppua!