perjantai 10. kesäkuuta 2022

Viikko 23

 Viikon alussa lapset pääsivät piirtelemään iPadin kiddrawandpaint-ohjelmalla. Siinä sai kokeilla erilaisia värejä ja oli aika ihmettäkin, kun sormi ei likaantunut yhtään piirtelytouhuissa😊. Halutessaan sai kertoa maalauksestaan, mutta tekeminen oli niin mielenkiintoista; että sitä tehtiin hiljaisesti ja keskittyen.

Tiistaina kaunis sää houkutti pienelle metsäretkelle. Meillä oli kaksi ”pahvimaljakkoa ” mukana. Lasten tehtävänä oli kerätä kukkia niityltä ja pujotella ne tehtyihin reikiin täyttäen maljakot. Tehtävä oli mieluinen, hetkessä maljakot täyttyivät ja niistä tuli todella kauniin kesäiset.
Keskiviikkona laulelimme rytmirinkulan kanssa ” sateenkaaren talossa” - laulua. Hyvin sujui nostot eteen ja taakse, ylös ja alas ja kurkkaukset rinkulan alle. Nipsun rohkeuslaulun kera ratsastimme keppihevosilla.


Torstaina jatkoimme vielä iPadilla piirtämistä.
Perjantaina tutustuimme yksi-yhteen vastaavuuteen nälkäisten eläinten avulla. Kun kaikkien eläinten lukumäärä oli yhdessä laskettu, innokkaat lapset huolehtivat, että jokaiselle eläimelle löytyi oma ruoka.

Aurinkoista viikonloppua! ☀️