perjantai 21. lokakuuta 2022

Uusi viikko jälleen aloitettu. Maanantaina meillä oli musiikkia ja haimme ison rummun ryhmäämme. Lapset niin kovasti rummulla tykkäävät soittaa. Jokainen lapsi laulussa pääsi kertomaan nimensä meidän opiskelijalle. Lauloimme myös lapsen toiveesta lentokone-laulua. Laulun aikana lähdimme myös lentelemään ympäri huonetta. ✈️ Lopuksi vielä päällemme satoi sadepisaroita ja me aikuiset laulun aikana lapsien päähän sormilla taputtelimme pisaroita ja silittelimme. Ihanaa oli huomata, että lapset myös halusivat silittää kaveria samalla tavoin. ❤️Tutustuimme myös muovailuvahaan: Tiistaina meillä oli Röllimetsän järjestämä eläinaiheinen Ilohetki ulkona.
  Laitoimme ryhmän seinälle myös kuvia tapahtumasta.Keskiviikkona Röllissä kävi vierailemassa palokunnan väki. 🚒
Ryhmässä luimme ensin Nallet palomiehenä ja kuuntelimme hälytysjoneuvolaulun. Laulun aikana ajelimme paloautolla, ambulanssilla ja poliisiautolla. 
Iltapäivällä väritimme omat paloautot. 

Ulkonakin löytyi leikkeihin paloauto. 


Torstaina kävimme jumppasalissa. Siellä meillä oli monenlaisia lauluja ja leikkejä. Lapset kovasti tykkäävät pallosateesta, missä pallot kaadetaan laatikosta lattialle ja yhdessä kerätään pallot takaisin laatikkoon. 


Perjantaina lauloimme eilisestä jumpastakin tuttua kehonosalaulua, ja siili ja kastemato, oravalla veitikalla, lentokone ja ”taputan, taputan, tömistän jne. ” Lopuksi vielä suljimme ihanan soittorasian. 🎶


Lopuksi vielä kuvia leikeistä tältä viikolta:


Mukavaa viikonloppua! 🍁☀️