perjantai 17. maaliskuuta 2023

Viikko 11

 Viikon aloitimme tuttuun tapaan askartelulla. Liimasimme kangaspaloja, ja saimme tehtyä ihastuttavat puput. Puput oli esillä perheiden yhteisellä aamupalalla myös torstaiaamuna. 🐰


Keskiviikkona meillä oli erilaisia aistiharjoituksia liittyen kuulo-ja tuntoaistiin. Esim. satuhierontaa, eläinpeli missä yhdistettiin ääni ja kuva, kellopelejä.. 
Viikkoon on myös mahtunut paljon kaikenlaista touhua. Olemme leikkinyt roolivaateleikissä, ja siellä syntyi mukava työmiesleikki. Laitoimme myös discovalot päälle, ja lauloimme mikrofoniin. Kotileikissä lapset tykkää kokkailla, ja saadaan me aikuisetkin maistella lopputuloksia. 


Paljon luemme kirjoja yhdessä ja lauletaan. Laulupussista lapset kovasti pitävät. Lapsista on jännittävää, kun oma nimi sanotaan ja pääsee kurkkaamaan omalla vuorollaan pussukkaan. 

Muovailuvahalla ja taikahiekalla olemme myös muovaillut. Lapset ovat myös innostuneet heittämään palloa toisilleen. Ja sitten kuuluu iloinen huudahdus: Maali! ” ⚽️

Viikon lopetimme tuttuun tapaan musiikin parissa. Laulettiin aistilaulua, Huu sai sai, Talvi on valkoinen, 5 lumiukkoa. Loruteltiin aurinko lettuja paistaa ja soitimme myös marakasseja. 

Ensi viikolla Sari on lomalla, mutta Sarin paikalla on kaikille tuttu Sinkku. 

Aurinkoista viikonloppua! ☀️