perjantai 9. helmikuuta 2024

Pakkasviikon puuhia

Tällä viikolla on vietetty mediataitoviikkoa. Alkuviikosta harjoittelimme ottamaan kuvia iPadilla. Tarvittiin hieman aikuisen apua kannattelemaan iPadia, jotta lapsi sai kosketettua ympyrää. Tässä muutamia lasten ottamia kuvia:


Keskiviikkona teimme ryhmätöitä. Lattialla oli kuvia surullisista ja iloisista kasvoista. Juttelimme aluksi siitä, miltä muutamat kuvista näyttivät. Kukin lapsi sai vuorollaan ottaa jonkin kasvokuvan ja sitten mietimme, onko se iloinen vai surullinen. Iloiset kasvokuvat liimattiin toiselle kartongille ja surulliset kasvokuvat toiselle kartongille. Kaikki lapset matkivat hienosti kuvien ilmeitä ja jotkin lapsista kertoivat sanallisesti ilmeistä. 


Torstaina osalla lapsista oli vesileikkivuoro. Altaalla oli mukava ajella autolla, kaataa kastelukannusta vettä, kaataa vettä toiseen altaaseen jne. Autopesula syntyi kätevästi, kun auto ajettiin vesimyllyn alle ja siihen kaadettiin vettä. 

Ehdimme myös muovailla ja pelata Hedelmätarha-peliä.



Perjantaina saimme nauttia vanhojen tansseista pitkästä aikaa. Seurasimme kiinnostuneina tanssijoita ja lopuksi pääsimme itsekin jammailemaan heidän kanssaan. Kiitos vanhoille vierailusta 😍

Tässä vielä muistutus ensi viikkoa varten:

Iloista viikonloppua kaikille ⛄️