perjantai 30. elokuuta 2024

Elokuun viimeinen viikko

 Kuluneella viikolla meillä kävi uusia ystäviä tutustumassa ja ensi viikolla saamme joukkoomme uusia lapsia.. Tervetuloa joukkoon mukaan.


Tiistaina teimme pienen kävelyretken. Ihmettelimme ohikulkevia autoja ja korkeita kerrostaloja. Piipahdimme myös viereisessä laivapuistossa keinumassa ja kokeilemassa kiipeilytelineitä.


Kotileikissä on käyty ahkeraan ja siellä on yhdessä opeteltu, miten siellä voisi leikkiä ja mitä kodin puuhia näillä leikkikaluilla voi tehdä. Tässä nukkevauvoille on tehty aamupala ja sitten olikin jo taas uniaika nukeilla.

Perjantaina kuuntelimme lastenlauluja ja Putte possun nimipäivä oli niin kiva laulu, että monta innostunutta soittajaa sai jo aikaiseksi pienen rytmiryhmän legopalokoilla, joiden sisällä on helmiä ja niillä voi soittaa, Huippua yhteinen ilo!


Tiistaina 17.9 klo 17 pidämme päiväkodilla Ruskometsän oman vanhempainillan. Muistakaa ilmoittautua ulko-oven kyselyyn.


Aurinkoista viikonloppua kaikille!

perjantai 23. elokuuta 2024

Viikko 34

 





Tämä viikko on laulettu, leikitty ja luettu kirjoja.

Viikko päätettiin digitaitoihin, 

jossa katseltiin lasten kanssa elokuun aikana otettuja valokuvia.


Hyvää viikonloppua!

perjantai 16. elokuuta 2024

Viikko 33


Tällä viikolla kävimme pienellä retkellä.









Maalasimme myös sormiväreillä hillopurkkeja.



Muutama uusi ystävä on käynyt tällä viikolla tutustumassa 
ja he aloittavat ensi viikolla Ruskometsässä.

Hyvää viikonloppua!


 

maanantai 12. elokuuta 2024

Elokuun alun tunnelmia

Kokonainen ensimmäinen viikko Ruskometsässä on jo takana. Meitä on ollut pieni porukka aloittelemassa päiväkotielämään tutustumista. Perjantaina Tove Janssonin ja suomalaisen taiteen päivänä katselimme yhdessä muumikirjaa ja tutkimme ja halimme isoa Niiskuneitiä.
Alkupäivinä olemme tutustuneet mm. omaan pienetessä pihaamme. Mielenkiintoisia juttuja ovat olleet hiekkalaatikko, liukumäki ja autot. Sisälläkin on ihmetelty leluja. Ja kaikilla on jo leikitty. 
Torstaina opettelimme yhdessä hiekkakakkulorua ja niin syntyi hyviä kakkuja!


Mukavat tunnelmat alkupäivistä, väliin on mahtunut ikävän itkuja, mutta onneksi myös paljon hymyä ja iloista ja innostunutta hihkua!