perjantai 8. syyskuuta 2023

Syyskuu on täällä 🍂🍁☀️


Tällä viikolla vietämme opetushallituksen teemaviikkoa -Vasuista vauhtia. Viikon teemana on ”Kielten rikas maailma oppimispolkujen perustana. Ruskometsässä laulamme, loruttelemme, luemme kirjoja ja juttelemme paljon yhdessä joka päivä, erityisesti tällä viikolla.   ❤️Viikon pääsimme aloittamaan porkkana-askartelulla. Pupu tuli vierailemaan ja kertomaan meille porkkanasta paljon tietoa. Välipalalla saimme vielä maistiaiset porkkanasta. Lapset kyllä kaikki kovasti innostuivat kertomaan pupullle, että ovat joskus maistaneet porkkanaa kun pupu kysyi. 🥕🐰Keskiviikkona tutustuimme kehonosiin kuvien, laulujen ja lorujen avulla. 

Torstaina jumppasimme ulkona. Laitoimme musiikin soimaan ja lapset innostuivat aikuisen perässä juoksemaan ja välillä sitten musiikki lakkasi ja seis. Pompittiin ja kaikkein kivoin leikki oli arvata kuka on lakanan alla piilossa. ” Kukkuu! ”  😊 

Juttelimme lasten kanssa myös asioista, että mistä kaverille voi tulla surullinen mieli ja mistä kaverille tulee iloinen mieli. 😢🙂  Lapset hienosti osaisivat tunnistaa  ja nimetä asioita.Perjantaina lauloimme ja loruttelimme yhdessä. 


Marjalaulussa lapsi sai myös vuorollaan ottaa korista marjan kuvan, ja yhdessä pohdimme mikä marja sieltä tuli. 


” Karhuperhe tanssii näin...” ja seuraavaksi kontattiin samalla tavalla kuin karhut. 🐻


Juttelimme syksyn tulosta. 🍂🍁

Ensi viikolla on perheiden yhteinen aamupala torstaina 14.9. Klo 6.30-8.30 välisenä aikana. Tervetuloa! 🌸

Mukavaa viikonloppua, maanantaina taas tavataan!